DOKTORSKA DEZERTACIJA

04.08.2008., ponedjeljak


Diagnosis:Hyperactivity
Nema zloceste djece. Samo hiperaktivne koja dovode roditelje do ludila i u stanju su unistiti obitelj. Obicno je to popraceno s manama u razvoju ili govoru. Fala jednoj teti koja nam je objasnila sto i kako doktorima skresati u brk :).
Leya je hiperaktivna i to se odrazava cinjenicom da moramo u one sate kad je budna non-stop zaokupljati njezinu paznju. Otprilike to vam je kao da imate petoro djece iste dobi. Na kraju dana krevet je svetinja.
U slucaju da ona ne dobije ono sto zeli nastupa lupanje glavom u vrata (na radost nas i svih susjeda). Inace ako je obzirnija onda lupa glavom o pod ili drvene stokove. Kao buka je manja.
Uff...

Sad ce dijete drago ici kod logopeda/pedopsihijatra/neuropsihijatra/psihologa koji ce lagano utvrditi (tijekom 3 mjeseca) kako poboljsati njezin anger & stress management.

I samo za kraj, necu vas gnjaviti kopipejstanjima o ADAH, nego samo reci da je porast djece s tim sindromom u stalnom porastu. Samo treba to sto ranije vrijeme prepoznati i svesti stetu na najmanju mogucu mjeru jer nemamo svi dobre zivce...

- 17:04 - Komentari (30) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>